01-09-2020 |

Van de bestuurstafel

Beste mensen,



Zoals u de afgelopen tijd niet is ontgaan is er op onze club
door het Covid-19 virus aardig wat gebeurd en vooral ook niet gebeurd.



Dat laatste heeft er flink ingehakt en dan doelen we op de
omzet van de bar die door het uitblijven van verschillende evenementen en menig
feestje enorm achteruit is gegaan. Onze vaste kosten zijn gebleven, maar daar
stond dan weer geen opbrengst tegen over.



Om die reden is er besloten dat we, in ieder geval voor de
zondag, weer gaan werken met het indelen van teams voor een bardienst. In de
ochtend en in de middag zal er dus weer een team aangewezen worden om bardienst
te draaien zoals dat in het verleden ook was. Zo kunnen we de personeelskosten
drukken.



De teams krijgen de aanwijzing voor de komende weken zo snel
mogelijk te horen en we vragen jullie dan minimaal twee mensen in te delen voor
de bar. Een dienst loopt van 10.00 tot 14.00 en van 14.00 tot sluit. Mocht het
nu zo zijn dat we weer evenementen kunnen organiseren dan zal het bar team na
de middag de dienst overnemen. De keuken is te allen tijde bezet door het bar
team.



Helaas zijn we door de stijgende kosten genoodzaakt om de
prijzen van de consumpties aan te passen. We doen ons best om dit zo beperkt
mogelijk te houden.



Met deze twee maatregelen hopen we dat we toch nog een
redelijk resultaat kunnen halen uit het horeca gedeelte van onze club en zo een
positieve bijdrage te leveren aan de financiën van de club. We rekenen op
jullie medewerking en begrip.



Namens het bestuur,



R. Kuijpers