Nieuws
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
 
 

Vrijwilligers gezocht

Liberty Vacatures  |  14-2-2019
Nieuwsafbeelding
Zin om iets te doen voor Liberty?
Dat zouden we heeeeel fijn vinden!

Liberty is volop in beweging. Verschillende commissies en het bestuur zijn op zoek naar betrokken vrijwilligers die een steentje willen bijdragen aan de club. Om weer op volle kracht te komen.

Dit zijn de huidige vacatures:

- Coördinator ‘Liberty vacatures’
- Commissielid Hockeytechniek - Jongste Jeugd
- Trainers – Jongste Jeugd en Senioren
- Tijdelijke projectmedewerker(s) website
- 2 personen voor werkgroep social media
- 1 persoon voor sponsorcommissie
- 2 personen voor materiaalcommissie
- 1 persoon voor scheidsrechterscommissie
- 1 persoon voor zaalcommissie


Coördinator ‘Liberty vacatures’
Heb jij een voorliefde voor HRM? Lees dit!

Wij zijn om te beginnen op zoek naar een geboren coördinator die de aanmeldingen in goede banen kan leiden. Heb je een beetje verstand van Werving&Selectie en wil je je een paar uur per week vrijwillig inzetten en meebouwen aan de toekomst van de club? Ja? Dat vinden we supertof!

Mail dan snel naar [email protected]. We vertellen je er graag alles over.

Commissielid Hockeytechniek - Jongste Jeugd
Altijd al superheld(in) willen worden? Dit is je kans!

Vind jij het superleuk om te organiseren dat onze jongste spelers de beginselen van hockey goed aangeleerd krijgen en daarmee een grote bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de Benjamins/F&E-teams bij Liberty?

Liberty zoekt een enthousiast Commissielid Hockeytechniek voor de Jongste Jeugd in de Technische Commissie (TC). Binnen de TC houdt men zich o.a. bezig met organisatie van de trainingen/wedstrijden/hockeytechniek.

Heb jij veel verstand van hockeytechniek – al zeg je het zelf - en wil je je een paar uur per week vrijwillig inzetten voor de club? Ja? Dat zouden we heel erg fijn vinden. Mail dan snel naar [email protected]. We vertellen je er graag alles over.

Trainers – Jongste Jeugd en Senioren
Ben jij hockeyer en leer je graag anderen iets bij? YES!

Vind jij het super om spelers individueel te verbeteren en daarmee een grote bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van voornamelijk de breedtesport bij Liberty?

Liberty zoekt trainers voor de Jongste Jeugd en de Senioren.

Als trainer krijg je ondersteuning vanuit het Technisch Kader van de Technische Commissie en werk je aan de ontwikkeling van de teams en natuurlijk aan je persoonlijke ontwikkeling! Winst for life.

Ben jij sportief, heb je verstand van hockey en wil je je een paar uur per week inzetten voor de club? Graag! Mail dan snel naar [email protected]. We vertellen je er graag alles over.
 
Tijdelijke projectmedewerker website
Vind jij het leuk om (creatieve) content te plaatsen op de website en de app? Top!

De Liberty website en de LISA app zijn belangrijke communicatiemiddelen voor de club. Het beheren en updaten van de website en de app is dan ook een serieuze aangelegenheid die vraagt om tijd, samenwerking en creativiteit.

De werkgroep website zoekt twee jonge, creatieve mensen die de site mee aan willen pakken (tijdelijk project). Vind je het leuk om (bijvoorbeeld samen met een vriend of vriendin) het digitale uithangbord van Liberty hipper, functioneler en aantrekkelijker te maken? En heb je verstand van CMS? We ontvangen je met open armen.

! Het kost een paar uur per week en het is een tijdelijk project.

De voordelen voor jou? Het is leerzaam én je kunt dit als vrijwilligerswerk of maatschappelijke stage op je CV zetten.

Interesse? Top! Mail dan snel naar [email protected]. We vertellen je er graag alles over.


2 personen voor werkgroep social media
Hé social media tijgers!

Liberty loves the socials
, alleen hebben we niemand om ze goed én leuk bij te houden. Draai jij je hand niet om voor Insta en Facebook en lijkt het je leuk om gezellige, creatieve berichtjes te plaatsen met voor Liberty?

Je vormt dan samen met nog 1 persoon de werkgroep social media die wordt aangestuurd door de commissie communicatie. We vragen je om mee te denken over slimme content die meewerkt aan het behalen van onze verenigingsdoelen.

De voordelen voor jou? Het is leerzaam én je kunt dit als vrijwilligerswerk of maatschappelijke stage op je CV zetten.

Interesse? Top! Mail dan snel naar [email protected].We vertellen je er graag alles over.1 persoon voor sponsorcommissie
Verandert alles waar jij aan begint in goud?

Dan heb je vast een vlotte babbel en een neus voor commercie! Wij zoeken een geboren netwerker voor onze sponsorcommissie. Als commissielid sponsoring ga je op zoek naar potentiële sponsoren voor Liberty die de sportieve ontwikkeling van de club mogelijk willen maken in ruil voor zichtbaarheid en gestes vanuit de club. De werving hoe je niet alleen te doen. Je wordt ondersteund door je mede-commissieleden.

Het is fijn als je zelf een zakelijk netwerk meebrengt, maar dat is uiteraard niet verplicht. Je kunt in deze rol natuurlijk ook je eigen netwerk gaan opbouwen. Heb jij goede relationele capaciteiten, leg je makkelijk contact én zou je je een paar uur per week willen inzetten voor de club? Dat is fijn! Mail dan snel naar [email protected]. We vertellen je er graag alles over.2 personen voor materiaalcommissie
"Goed materiaal is het halve werk.”
Is dit een uitspraak van jou?


Grote kans dat je de ideale kandidaat bent voor de materiaalcommissie van Liberty! De materiaalcommissie regelt inkoop, uitgifte en onderhoud van onze keepers- en trainingsmaterialen (zoals bescherming, tassen, ballen, pylonen en hesjes). Ook maakt de materiaalcommissie de afsluitbare materiaalcontainers in orde (oranje kliko’s).

Je bent daarnaast hét aanspreekpunt voor keepers, coaches en begeleiders die keepersmateriaal nodig hebben en/of slijtage of materiaalpech willen melden.

Heb jij zin om onze materialen op voorraad en in topconditie te houden? Geweldig!
Mail dan snel naar [email protected].We vertellen je er graag alles over.1 persoon voor scheidsrechterscommissie
Is strak plannen jouw tweede natuur en ben je recht door zee?

Wij zoeken een enthousiast lid voor de scheidsrechterscommissie. Deze commissie is verantwoordelijk voor alle scheidsrechterszaken binnen de vereniging. Van het opleiden van beginnende scheidsrechters tot het indelen van scheidsrechters op de juiste wedstrijden. De leden van de commissie zijn hetaanspreekpunt voor andere scheidsrechters als het gaat om spelregels, kaartnummers en vervangende kaarten. Ben jij goed in planningszaken en altijd bereid om je standpunt in te nemen?


Wij horen het heel
graag als je je een paar uur per week zou willen inzetten voor de club! Mail dan snel naar [email protected]. We vertellen je er graag alles over.1 persoon voor zaalcommissie
Houd je ervan dat alles op rolletjes loopt in de zaal? 

Zodra het zonnetje wat flauwtjes wordt, heb jij de zaalcompetitie al dik in orde! Als lid van de zaalcommissie ligt de coördinatie en uitvoering van alle activiteiten die nodig zijn voor de zaalcompetitie en -trainingen (mede) in jouw handen.

Twee doorgewinterde commissieleden leren je de kneepjes van het vak en je werkt nauw samen met scheidsrechters en het wedstrijdsecretariaat. Om onze leden een sportieve, strak geregelde hockeywinter te geven.

De voordelen voor jou? Het is leerzaam én je kunt dit als vrijwilligerswerk of maatschappelijke stage op je CV zetten.

Is deze job je op het lijf geschreven? Super! Mail dan snel naar [email protected].We vertellen je er graag alles over.